Thethi

VASKAT E GURIT

Vaskat e gurit ne Nderlys, jane formacione shkembore te krijuara  nga prurjet e bollshme te ujit. Pamja e tyre eshte mjaft interesante pasi duke pasur forma krejtesisht te rrumbullaketa dhe te lemuara, ato ngjasojne pikerisht si vaska. Gjat periudhes se veres kur prurjet e ujit rrallohen, ju mund te freskoheni ne to. Keto masive shkembore finalizohen me nje pishine natyrale me uje te kristalte ku ju mund te beni plazh.