Kamping

Ambjentet e rezervuara per kamping jane konceptuar per nje pervoje me te forte me natyren dhe me kushtet e nevojshme per nje qendrim sa me komod.

Ne zonen e kampingut do te gjeni:

– Uje(te ftohte dhe te ngrohte 24 ore)

– Energji elektrike

– Tualete dhe dushe

– Parking per rulota dhe vetura

– Hapesire per çadra kampingu

– Vende per zgare dhe gatim ne natyre

– Sherbim per rezidentet e kampingut edhe ne ambjentet e Bar-restorantit.

Çmimet per kampingun:

5 euro/makine  me 1-4 persona

10 euro/makine me 5-10 persona

 

Grupet mbi 10 persona duhet te kontaktojne

per informacione me te hollesishme