Dhomat

Hoteli PERLA E ALPEVE ka 12 dhoma, me nga dy,tre dhe kater krevate.

Te gjitha dhomat kane tualet te pajisur me dush (uje te ftohte dhe te ngrohte 24 ore).

Çdo dhome eshte e pajisur gjithashtu me dollap, tavoline, komodine per cdo shtrat dhe karrige. Ballkonet dhe verandat e dhomave ofrojne nje panorame te plote dhe mahnitese te peisazhit qe rrethon qendren e Thethit.

Cmimet:

1 – 3 nete – çmimi (perfshihet mengjesi)   30-40 euro/nata

Per me shume nete duhet te kontaktoni me ne per sqarime te metejshme

 

Send an enquiry

(ALL fields required)
Your dates

Guests
Full name
Email
Mobile #
2+4 = (Anti-spam question)
Notes (Optional)
Booking Form By Ermal Celaj